Menu

Andra typer av fiske när du inte gillar flugfiske  

Nu är flugfiske något som absolut inte är allt som gäller när det handlar om en stunds avkoppling med din favorithobby. Här finns det för de som inte gillar flugfiske massor med andra sätt att fiska. Kanske är det också så att just flugfiske inte är det sätt att fiska som ger den bästa avkopplingen. Här kan det vara så att du känner dig allt för stressad och aktiv när detta ska utföras. I det fallet, och om du gillar att fiska, finns det mycket mera att välja på. Här är det helt upp till dig vad det är som drar när just du ska dra upp reven med den fina fisken till söndagsmiddagen.

Kanske är det så att du har ett lantställe på en lite avskild plats i landet och då kan det också vara så att det finns fina vatten runt omkring dig. Är det då så att dessa vatten är stilla och lugna, så kan detta val vara det som passar just dig. Andra platser för att meta är också många gånger vid bryggor ute i skärgården, där den fina och välsmakande abborren många gånger befinner sig. Här finns det mera och det finns alltid något som passar den som är intresserad av att fiska.
Om du är den som gillar att åka utomlands eller kasta med kastspö så kommer det även här att finnas massor av platser 1200px-angler_at_devizes_england_arpdu kan göra detta på. det mest intressanta sättet att fiska med kastspö, kan vara på en båt ute på öppet hav. detta är något som du många gånger ser erbjudanden om när du är ute och reser. Här kallas då denna variant djuphavsfiske, vilket också är något som intresserar många. Genom att utföra djuphavsfiske kommer du också ut på en båttripp, vilket kan göra att det hela känns mycket mera spännande, samtidigt som du också kommer att vara den som jagar den absolut största fiskarna. Här är det bara att fråga dig själv vad du passar bäst för. Blir det flugfiske eller kommer det att bli någon annan variant av fiske?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

pinstagram